Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.04.2013 12:57 - Как се опитват да ни баламосат!
Автор: idealist Категория: Политика   
Прочетен: 6819 Коментари: 11 Гласове:
28

Последна промяна: 30.04.2013 13:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg





    След поредния мегаскандал с публикувания запис на разговор между лицата Бойко Методиев Борисов, Мирослав Найденов и Николай Кокинов наглостта на върхушката на ГЕРБ достигна небивали висоти. Какво имам предвид?

image


    От съдържанието на разговора между тримата хубавци станаха ясни няколко скандални факта за извършени нарушения и престъпления:
    - действащ висш прокурор предоставя информация на разследван бивш министър за хода на разследването срещу него
   - действащ висш прокурор е предоставил незаконно информация на Б. Борисов за резултатите от проверката за незаконните СРС-та часове преди гл. прокурор да ги обяви на пресконференция
   - разкрива се схема, чрез която са нарушавани законовите разпоредби за провеждане на обществени поръчки в Министерството на земеделието. Самите кандидати за спечелване на поръчките са подготвяли изискванията към кандидатите и критерии за допускане и класиране на офертите.
   - целево са раздавани пари от еврофондовете на медии, за да се придобие влияние в тях в полза на партия ГЕРБ и нейната върхушка
     Оставяме настрана вулгарния и просташки език на участниците в разговора и особено на лицето Б. Борисов. Просто защото това не е новина за никого. Квалификации като "педал", "манаф", "капут", "луд" и др.п. говорят сами по себе си за нивото на тези, които ги правят.
   И какво се опитаха да ни внушат след тези разкрития Б. Борисов, Цв. Цветанов, продажните им журналисти като Кулезич, Кошлуков и т.н.?
   Представяте ли си - Б. Борисов е жертва на БСП и Станишев, които са организирали подслушването в дома му незаконно! Това е заговор и компромат на паралелна структура на МВР, която работи за БСП!
   Това започнаха да твърдят вкупом хората на Б. Борисов и да го представят като жертва, на която са погазени изконни граждански права, представете си!
   Толкова е смехотворно и жалко такова твърдение, че то само по себе си говори само за едно - ГЕРБ са притиснати плътно до стената и нямат никакви полезни ходове за реакция. С подобни измишльотини те се опитват да запазят доверието поне на част от твърдия си електорат. За да се докопат до мечтаните депутатски имунитети и да не могат да бъдат съдени за престъпленията си след изборите.
   Всеки, който е слушал внимателто аудиозаписа е чул добре биенето на сърцето на един от тримата участници. Явно в него е било устройството за подслушване. Нека сега си зададем няколко въпроса:
   - Ако е подслушвано чрез Миро Найденов - дали той самият е знаел за това или дали той самият не е организирал подслушването? Аз не мисля че е така - просто защото Миро Найденов не може да не осъзнава, че този запис ще уличи и него самия в извършването на престъплението "осуетяване на правосъдието". Както и ще осветли далаверите, които е въртял с младата си любовница. От какъв зор да го прави това Миро Найденов? Толкова ли е тъп или е самоубиец?


image
Фаталната Кристина - любовница на М. Найденов


   - Има ли интерес някой от другите двама - Б. Борисов и Н. Кокинов да прави запис на разговора? В това също се съмнявам - защото и те са в позицията на престъпници в случая.
     Според мен единственият верен отговор за това как е подслушан разговора е следния - чрез мобилния телефон на Мирослав Найденов. Хората, които имат елементарни технически познания в тази област знаят, че всеки мобилен телефон си е и действащ микрофон. Че и действаща камера - ако е от по-съвременните. Достатъчно е някой да е поръчал този телефон да се постави на прослушване и да разполага със съответната апаратура за целта.
    За мен няма никакво съмнение, че това подслушване на разговора е станало по поръчка на Цв. Цветанов.


image

    Знаем, че бившият депутат от ГЕРБ Емил Димитров е близък приятел на бившия министър Найденов. А Димитров започна преди месец да приказва. Логично е Цецо да следи един от най-близките  приятели на Емо Ротманса и доскоро доверен човек и на Б. Борисов - за да реагира изпреварващо, ако и Миро реши да проговори.
    Във всяка държава с истиска демокрация всеки политик при такъв срамен скандал би си подал на момента оставката и би се скрил от очите на обществото по най-бързия възможен начин. Но нашите "хубавци" от ГЕРБ и по-точно главният им "хубавец" Б. Борисов нямат никакво намерение да го направят. Дори Борисов нагло заяви, че не гледал новини, не четял вестници и не слушал радио! Айде, бе - ама верно ли е така?! :)))))   И още - не било хубаво да се подслушва в дома и в тоалетната. Ама наистина ли? И на кого го казва това Борисов, на Цецо ли? Защо по-добре не каже хубаво ли е да се извършват престъпления от един бивш премиер и кандидат за депутат?
    Жалка картинка, нали? Човек да се чуди да се смее ли на наглостта и безпомощността им или да плаче - защото това са хора, които ни управляваха близо 4 години!
   Едно е сигурно - че повече няма да ни управляват след 12-ти май. Иска ми се да е сигурно и още нещо - че ще си изтърпят заслужените наказания за престъпленията, които са извършили. Поне така ни уверява главният прокурор С. Цацаров.
    Дано, дано - няма нищо по-хубаво от това в една държава всички да са равни пред закона, нали?



www.segabg.com/article.php




Гласувай:
28



1. pitashtia - Всичко е възможно
29.04.2013 18:37
Но според мен не е Цветанов, нито има подобен доблестен подслушвач. Но поръчителя и изпълнителя в случаят нямат такова значение дори ако са свързани с БСП, КГБ, ЦРУ и т.н. С един куршум два заека се нацелват и това е очевадно Тримцата подслушвани и Цветанов. Тезата за подслушването се потвърждава и се компрометира боса.
цитирай
2. idealist - Ако не е Цветанов,
29.04.2013 19:36
pitashtia написа:
Но според мен не е Цветанов, нито има подобен доблестен подслушвач. Но поръчителя и изпълнителя в случаят нямат такова значение дори ако са свързани с БСП, КГБ, ЦРУ и т.н. С един куршум два заека се нацелват и това е очевадно Тримцата подслушвани и Цветанов. Тезата за подслушването се потвърждава и се компрометира боса.

трябва да е някой друг, който има достъп до съответния мобилен оператор. Иначе няма как да закачат на прослушване телефона на Миро Найденов.
цитирай
3. merlin68 - Като прочетох разпечатката от р...
29.04.2013 19:59
Като прочетох разпечатката от разговора стигнах само до един извод - подслушва Борисов:) Или най-малкото той отлично е знаел, че се подслушва, докато другите двама въобще си нямат и хабер:) То от разговора си е ясно, Борисов през цялото време се прави на убита лисица, предимно мълчи, когато говори е кратко и с въпроси, изглежда като външен човек едва ли не незапознат с това за което се говори от другите двама.
Записа поставя в твърде неудобно положение Найденов, въпреки, че не може да се използва срещу него в съда, то за всички става ясно, че е извършил редица сериозни нередности. Кокинов също е сериозно злепоставен, дори и само с това, че нарича Борисов, шефе:) А какво да кажем, че на два-три пъти си прави устата пред "шефа" за мястото в апелативната прокуратура:))) Ясно си личи, че чака "шефа" да каже, да ще съдействам да се уреди. Бате Бойко обаче се прави на улав, все едно не разбира какво иска Кокинов. И как няма да се прави като знае, че се записва:)))
цитирай
4. анонимен - Написах два коментара но излезе ...
29.04.2013 20:15
Написах два коментара но излезе съобщение че имам бан.
цитирай
5. анонимен - Та исках накратко да кажа че ГРОБ са ...
29.04.2013 20:31
Та исках накратко да кажа че ГРОБ са световни шампиони по гьонсуратлък.
цитирай
6. idealist - merlin68
29.04.2013 20:49
И аз мисля, че ако някой е имал хабер, че разговорът им може да се подслушва - това е Б. Борисов. Но няма как да е той, защото доста се понакисна сам - особено в разговора си с Цветанов. Сигурно си е мислил, че Цецо това ще го изтрие! :)))
цитирай
7. idealist - Да,
29.04.2013 20:50
kushel написа:
Та исках накратко да кажа че ГРОБ са световни шампиони по гьонсуратлък.

ненадминати са. И аз съм признал наглостта и дебИлоочието им :)
цитирай
8. kostas - Тук може да се добави ,стрелбата срещу Баретата и отвличането на детето на Брендо -Лара , като част от общата картина!!Все гнусно!
30.04.2013 09:01
*Логично е Цецо да следи един от най-близките приятели на Емо Ротманса и доскоро доверен човек и на Б. Борисов - за да реагира изпреварващо, ако и Миро реши да проговори. *
цитирай
9. idealist - kostas
30.04.2013 10:22
Сега изключиха Миро Найденов от ГЕРБ, защото се разприказва. А от СМС-те на Емил Димитров се разбра, че как Б. Борисов му е поръчвал да отменя проверки и актове срещу близки на властта фирми, които крадат от българските гори. Дългата ръка на мафията ГЕРБ явно е стигнала до всички сектори в икономиката ни, не само при Мишо Бирата.
цитирай
10. kostas - idealist ,Представи си ,хипотетично , се върнат "Крумовите закони " Крадеш -режат ти ръката , повтаряш - и двете ..
30.04.2013 10:38
Клеветиш ,лъжеш -оставяш без език, подслушваш -без уши .и т н . т . Каква грозна гледка ще са нашите т . н . управници !! То и без това ,те са изградили един неприятен образ за себе си .Има друго ,че никой не зачита закона и няма страх !!!
цитирай
11. idealist - Да,
30.04.2013 11:47
kostas написа:
Клеветиш ,лъжеш -оставяш без език, подслушваш -без уши .и т н . т . Каква грозна гледка ще са нашите т . н . управници !! То и без това ,те са изградили един неприятен образ за себе си .Има друго ,че никой не зачита закона и няма страх !!!

Задължително е законите и правилата да важат еднакво за всички и да се СПАЗВАТ!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: idealist
Категория: Лични дневници
Прочетен: 3783809
Постинги: 444
Коментари: 6971
Гласове: 20400
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031