Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.03.2014 07:42 - Чукане, еб*не, ч*кии и гъзове се леят без цензура по ТВ7
Автор: fascindoo Категория: Политика   
Прочетен: 3233 Коментари: 6 Гласове:
6

Последна промяна: 16.03.2014 09:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
        image 15 Март 2014, Събота
В името на рейтинга Иван и Андрей са готови да водят и без гащи, коментират зрители


Изключително нецензурно издание на "Къртицата" на живо се лее в момента в ефира на ТВ7. След като Иван и Андрей отчетоха сериозен спад в рейтинга на предаването, когато започнаха "Денсинг старс", "Като две капки вода" и "Големите надежди", зрителите веднага се прехвърлиха на нещо по-интересно и по-красиво. Това накара двамата водещи първо да преместят номинациите и елиминациите в петък и събота, а след това да се възползват от първичната страст на зрителя да гледа любовни двойки, триъгълници и многоъгълници и да слуша простотии.

Явно за това предаване СЕМ е глух и ням, защото само тази вечер героите се наричаха задници, капути, а колоритният мускулест и не толкова умен ММА боец Емил Каменов от Враца бе пуснат без цензура в целия си "блясък".

image Първосигналният Емил Каменов неволно налива вода в мелницата на водещите

Той се развика, че ще сложи марковите очила на Андрей под г*за му, ще ги сплеска на муцуната му, за да си мие очите заедно с тях и заяви, че не е дошъл в това предаване да си прави чекии и да се е*ава, а иска да играе. През уйо ми е кой с кого ще се ч*ка, пък ти ме дразниш, озъби се той на Иван.

Вместо да го спре, водещият грейна от радост и даже му предложи да се бият, за да го настърви повече. Първичният Каменов се засили да го удари и изля още порой мръсотии и цинизми, което според водещите вдигна рейтинга на сапунката с елемент на  садо-мазо и простащина. В момента скандалите на ниво селска кръчма продължават. Интересно как се отразява това на рейтинга.

източник: flagman.bg

послеслов:: Опростачване, Опростачване, Опростачване, та чак Национално Опростачване!!!
А СЕМ папионката мълчи ли мълчи...



Гласувай:
6


Вълнообразно


1. zaw12929 - СЕМ папионката мълчи ли мълчи...
16.03.2014 10:59
Национално Опростачване!!!
А СЕМ папионката мълчи ли мълчи... ТАКАВА Е ПРОГРАМАТА- ДА СМЕ УМРЕЛИ ИЛИ ПРОСТАЦИ
цитирай
2. rosmistral - Иван и Андрей отдавна не трябва да ...
16.03.2014 17:36
Иван и Андрей отдавна не трябва да бъдат в медиите. Не съм на ясно, чии протежета са. Колкото до СЕМ - там освен дейност " получаване на заплати"друго не се върши.
цитирай
3. fascindoo - Разбира се, че всичко е по план!
16.03.2014 23:07
Откровението на един член на Синедриона за плана срещу славянските народи
Това писмо е било изпратено в редакцията на в-к Славянин от равина от Синедриона Ребе Менахем Мендел Шнеерсон – същия, на когото се кланя Путин!
(Мендель Лейвикович Шнеерсон
Дата рождения: 18 апреля 1902
Место рождения: Николаев, Российская империя
Дата смерти: 12 июня 1994 (92 года)
Место смерти: Нью-Йорк, США)
1. Нашата специална тактика с борбата със славяните, по своята херметична същност представлява Тайно знание. Основните сили в нашата борба ще хвърлим срещу славянството. А родоотстъпниците, които са се сближили с нас, поради общи интереси, след като бъдат употребени за нашите цели, ще изхвърлим от нашето общество. Славянството, най-вече руснаците са най-непокорния народ на земята. Те са непокорни заради своите психически и умствени способности, заложени в техните гени от много поколения, гени, които не се поддават на манипулация. Славянинът може да бъде унищожен, но никога поробен!
2. Нашите методи на борба съвсем не са военни, а идеологически и икономически, с използване на силовите структури, снабдени с най-съвременните оръжия на физическо унищожение на бунтуващите се. Най-напред ние ще разединим всички славянски народи (те са 300 000 000, половината от които руснаци) на малки, отслабени държавици, с прекъснати връзки между тях. Тук ще използваме нашият стар изпитан метод: РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ. Ще се погрижим да настроим тези държавици една срещу друга, да ги въвлечем във войни помежду им с цел взаимно унищожение. В същото време, обаче, ние няма да позволим на нито една страна да се самоопредели на основата на националните си ценности и традиции. В тази война на глупаците славянското котило ще отслабва, а нашите сили ще укрепват. Ние сме главните виновници за войните, но уж стоим настрана и не само не участваме в кървавите събития, но изглежда, че изобщо не се месим в тях.
...
цитирай
4. fascindoo - Разбира се, че всичко е по план!...
16.03.2014 23:10
Разложете младежта и ще погубите нацията. Това е наш девиз! Ние ще лишим вашето общество от младеж, като я разложим със секс, рок, насилие, алкохол, пушене и наркотици, т.е. ще лишим вашето общество от бъдеще. Ние ще ударим по семейството, ще го разрушим, ще съкратим раждаемостта. Хитлер е бил глупаво момченце. Той е действал направо, открито. Оставил е кървави следи. Ние действаме много по-хитро: не оставяме следи. Не се е родил. Няма виновни. От затворите ще пускаме углавните престъпници, за да има повече убийства, грабежи и нестабилност в обществото. Амнистията ще важи само за крадците и убийците, накратко за всички престъпници освен осъдените за “разпалване на междуетнически вражди”, което засега замества закона против антисемитизма. Ще посеем сред народа страх. Страх за живота, който вече нищо няма да струва, страх за работното място, което всяка минута може да бъде изгубено, страх за бъдещето на вашите деца. Ще ви управляваме със страх.
5. Тези грандиозни задачи ще бъдат осъществени в няколко етапа. Истина е, че има още една структурна организация – Православната църква. Ние ще изпратим там за свещеници свои юдейски представители. Талмудът разрешава показно да се изпълняват ритуали на други религии, стига да се изпълнява в душата юдейската вяра. Останалите ще подкупим. А тези които са неподкупни ще унищожим. Славяните нямат други що годе организирани структури, а освен това стадото е неспособно да се обединява и да създава такива, тъй като вече се е сплуло и е деградирало.
6. За провеждането на тези изключително важни за нас мероприятия, под предлог за “демократични преобразувания” ще дадем на славянското стадо президент-марионетка. С повече блясък, шум и помпозност! Това ще отвлече вниманието от нашата тайна активна работа по “структуриране на населението” по новия образец, който ни е необходим. Президентът е само параван, избран от целия народ (а ние ще нагласим избирателните процедури така, че всичко да изглежда законно).
цитирай
5. fascindoo - Разбира се, че всичко е по план!...
16.03.2014 23:12
На президентът ще бъдат дадени неограничени правомощия. Чрез подмяна на висшите кадри в силовите структури той ще постави начело наши хора. Армията, МВР, Тайните служби и всички видове специални поделения ще бъдат пряко подчинени на президента, а значи – на нас. Ние само ще държим конците, с които са вързани ръцете на президента. И ние ще дърпаме тези конци така, както е необходимо за осъществяването на грандиозния ни замисъл да покорим всички племена и царства, да ги подчиним на нашият свръхнарод, избран от израелевия бог.
7. Но най-важното са парите. Те правят всичко. Те са власт. Те са сила. Който има пари, той има оръжие. Свръхсъвременно! Той притежава наемна армия. Парите управляват средствата за масова информация, които баламосват милиардното човешко стадо. С тях се купуват необходимите хора. Те очистват “непокорните”. Бомбардират съпротивляващите се фанатици, иракчани, сърби, а в перспектива – и руснаци. Всичко се решава от капитала и от държавната власт. Ние вече над 3 000 години практикуваме тези занаяти – натрупване на капитал и манипулация на властта. В това отношение никой не може да ни съперничи. Вие нямате пари. Нито своя власт. Няма и да имате, няма и да ви позволим!
Ние безкрайно ви мразим! Тази ненавист ни дава сили да ви се усмихваме мило, да печелим вашето доверие и да ви ръководим, демонстрирайки “загриженост” за вас и вашите деца, за бъдещите ви внуци и правнуци, които така и няма да се родят.
Засега главното е да се задържим поне още 2-3 години. След това няма да имаме никакви проблеми. Ще си създадем такива защитни средства, че никой от вас няма да смее да надигне глава. Всичко, което става в обществото ще ни бъде известно, ще бъде под пълен контрол и тайно ще управляваме и никой не може да ни попречи!
Източник:http://www.parallelreality-bg.com/
цитирай
6. fascindoo - Кой кой е в ТВ7 ?
16.03.2014 23:20
Банкерът Цветан Василев чрез своите дружества БРОМАК, КЕН ТРЕЙД и ТЦ-ИМЕ е притежавал 50% от издателската група НОВА БЪЛГАРСКА МЕДИЙНА ГРУПА ХОЛДИНГ АД. Това става в края на 2008 г. По-късно акциите на БРОМАК ЕООД в ТЦ-ИМЕ са прехвърлени на офшорката И ЕФ ВИ ИНТЕРНЕШЪНАЛ ФАЙНАНШЪЛ, представлявана от Венета Николова, която и до момента е в управата на вестник Борба, издаван от Ирена Кръстева. Ирена Кръстева изкупува всички акции на ТЦ-ИМЕ на 13 март 2009 и така връзката към Василев се скъсва. Според проверка на ВКП по сигнал на депутата Митко Димитров, парите на Кръстева идват от заем, даден от Корпоративна Търговска Банка на Цветан Василев.

Майката на Пеевски и в ТВ7

До края на март 2009 Кръстева заема и позицията на управител в ТВ СЕДЕМ ЕАД, както и във фирмата собственик КРАУН МЕДИА ЕАД. Кръстева влиза в борда на телевизията година по-рано след като Любомир Павлов продава телевизията и собствеността се прехвърля от английската фирма КРАУН МЕДИА на едноименна кипърска офшорка.

Сегашното ръководство на ТВ7, в което влиза тв-водещият и кандидат за политик Николай Бареков редовно изтъква, че телевизията е собственост на английската фирма Алегро Кепитъл.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: fascindoo
Категория: Политика
Прочетен: 6497272
Постинги: 4603
Коментари: 2877
Гласове: 2087
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.1)
2. Покушение. Показно. --- България. Свят. Медии. Отново. Ташак. Бойко. Барета. Дали. Баш. Ортак.
3. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.2)
4. Пеласги, Протобългари и Траките. Обетованата земя и еврейската омраза към днешните българи (ч.3)
5. Няма "Шменти-капели" или "Тука има-тука нема", има "Иди ми-доди ми": Б.Б.-Б. водач на две листи на ГЕРБ
6. Шоуто в НДК, или защо турците са идиоти
7. Мистериите около смъртта му или Березовски е инсценирал, съгласувано с Путин, смъртта си!
8. Истината за Sancta Sanctorum* на Дянков:: Глобализацията на бедността: Вътре в Новия Световен Ред
9. Търговия с органи, евгеника, ваксини и общия принос на ГЕРБ в тези престъпления
10. И това ли е "теория на канспирацията", от един "болен мозък", кандидат за поста президент на САЩ през 2000 година
11. Дебългаризирането на България: След юдеизацията защо не и циганизация? Част 1
12. 25 май 2014: Апогей на клиторно-аналното политическо чесане в ГЗ на МПК у нас, съчетано вкупом с медийно фелацио
13. Световните експерименти на 20 век: Източна Европа, Новия Световен Ред и Глобализма Част1
14. Световните империи и Древно-българските държави-империи
15. "Независимост 1908" ли? Един блестящ маньовър на Великите сили за бъдещите 2 нац. катасторофи на България и бастисването на Отоманската империя!
16. Ето го! Пепи Готиното! Или здравната ни еврейска гад!!!
17. Четиво за антибългари по Света и У нас
18. ПРОИЗХОДЪТ НА ТУРЦИТЕ (Част1)
19. Пак дрън-дрън, та пляс! За "вечния въпрос": Ние българите повече траки ли сме или повече славяни? Но хаплогрупите говорят!